100% Wagyu Burger Gold

317 Kč 283 Kč bez DPH
Skladem

100% Wagyu Premium Burguer Gold z prémiového hovězího masa plemena Wagyu ze španělské Wagyu farmy

Pro jedinečný zážitek všech milovníků burgerů.

2 ks á 150 g zmražené přímo na farmě

Detailní informace

Detailní popis produktu

Balení: 2 ks po 150g - zabaleno a zmraženo začerstva přímo na Wagyu farmě Santa Rosalía.

Šťavnatý a chuťové bohatý burger z prémiového hovězího masa plemene Wagyu (100%) ze španělské Wagyu farmy zaručuje dokonalý chuťový zážitek pro každého milovníka burgerů. 

Farma Santa Rosalía


Farma Santa Rosalía byla založena ve španělské provincii Burgos roku 1975 Baskem Patxi Garmendia a od roku 1990 chová plemeno Wagyu. Pečlivě dodržuje podmínky vlastního chovu tohoto plemene. Maso z této farmy je známé jako jedno nejvyhlášenějších a nejkvalitnějších pro svou chuť a vůni.

O zvířata je na farmě Santa Rosalía postaráno v opravdu nejvyšším standardu a to se odráží na kvalitě masa. Každé zvíře má více než 100m2 vlastního volného prostoru, stravují se vysoce kvalitním krmivem z obilných vloček a bio vínem z vlastního sklepa, které slouží jako přírodní zdroj antioxidantů. Dopřávají si i poslech vážné hudby, jak je u chovu tohoto plemena zvykem. Finca Santa Rosalía myslí i na životní prostředí a snaží se omezit globální oteplování speciálním krmivem bez aditiv s vysokou stravitelností, tak aby ovzduší nebylo kontaminováno plyny a omezoval se skleníkový efekt. Hnůj je na farmě zužitkován jako organické hnojivo na vlastních pozemcích. Maso neopustí farmu ke svým spotřebitelům bez přísné kontroly a dohledu až po samotné zabalení a transport.

O plemeni Wagyu 

Jedná se o prvotřídní hovězí skot označován také jako Kobe Beef. Toto plemeno pochází totiž původně z Japonska, kde ho Japonci dříve využívali převážně při práci na polích a při převážení těžkého nákladu. Až později objevili jedinečnou chuť tohoto hovězího masa a postupně se rozšířilo do celého světa. Nyní patří k nejvýše ceněným hovězím masům. Hovězí Wagyu je velmi hustě mramorované, obsahuje více tuku, je velmi křehké až téměř rozpadající se v ústech.

Příprava:

Doporučujeme burgery vyjmout z balení a 1-2 hodiny ponechat odležet při pokojové teplotě. Dále osmažit na pánvi s pár kapkami kvalitního olivového oleje, zkaramelizovat z obou stran a uvnitř nechat medium propečené. Servírujte ve kvalitním pečivu např. s osmahnutou či naloženou cibulí, hlávkovým salátem, plátkem rajčete a sýra. Kreativitě se meze nekladou.

Inspirujte se video přípravou hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněného Michelinskou hvězdou.

Neobsahuje lepek.

Druh přípravy:

 

 

Gril

 

 

                                                              

   Pánev

 

Příprava Wagyu Hamburgeru šéfkuchařem Toni González z restaurace El Nuevo Molino oceněný Michelinskou hvězdou

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: