Argentinský hovězí Chuck roll
Detailní popis produktu
Země původu: Argentina
Druh: čerstvé
Jedná se o řez hovězího masa, které se nachází mezi krkem a vysokým roštěncem na hřbetu, český nazývané jako “podplečí”.
Maso je krásně prorostlé tukem a je skvělou volbou pro přípravu hamburgerů, náplně do taštiček empanadas či do klasického guláše. Zkušení z něj dokáží vykouzlit i skvělý steak.
My Chuckroll také doporučujeme tzv. trhané maso do baget, tortil či burgerů.
Vzhledem k podílu mezisvalového tuku a mramorování je maso i po tepelné úpravě šťavnaté a zachovává si jen ty nejlepší chuťové vlastnosti, nikdy nezůstává vysušené.
Cena je uvedená za 1 kg.
Při obvyklé váze 4 kg, bude cena vašeho balení cca. 1 988 Kč. Přesná cena bude vypočítána dle aktuální váhy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.