Argentinský hovězí pupek vysoký - FLAP STEAK
Související produkty
Detailní popis produktu
Země původu: Argentina
Flap steak je část spodního šálu hovězího pupku pocházejícího z mladých argentinských volků trávících svůj celý život na prosluněných zelených argentinských pampách.
Jedná se o největší sval pupku s velmi jemným mramorováním, která je velmi vhodná pro grilování. Griluje či peče se vcelku a krájí kolmo na svalová vlákna.
Maso je originál balené ve vakuu v Argentině a neporušené dovezené chlazené při 0°C do České republiky.
Cena je uvedena za 1 kg.
Hmotnost balení: cca 1,5 - 3 kg
Objednáte-li 1 balení, bude cena vaší objednávky cca 930 - 1860,-Kč (přesnou cenu sdělíme dle váhy konkrétního balení).
Skladování a trvanlivost
Chlazené maso skladujte ideálně při 0 – 3 °C. Při této teplotě vám vydrží dle expirace uvedené na obalu. V běžné lednici, která chladí většinou na 5-7 °C, jeho trvanlivost klesá a vydrží max. 3-5 dnů.
Proč je argentinské hovězí maso je světově proslulé?
Krávy se zde celoročně pasou pod širým nebem a spásají trávu na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa. Dobytek není chován ve stresu v kravínech a podávání hormonů ke stimulaci růstu či podávání antibiotik je v Argentině zakázáno! Argentinské maso z mladých volků má výraznou barvu a chuť a je tak křehké a šťavnaté, že k jeho přípravě nepotřebujete žádná koření ani marinády. Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4-5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích kontejnerech chlazených při 0-3 stupních Celsia. Odtud putuje ve chlazených vozech do chladicích boxů našeho skladu. Našim cílem je poskytovat kontinuální prémiovou kvalitu hovězího masa z nejlepších argentinských farem, které osobně prověřujeme.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Argentinské vyzrálé hovězí |
---|---|
Druh masa: | čerstvé |
Země původu: | Argentina |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.